Realitat Augmentada: de moment, els entrants!

He aconseguit fer una prova real amb una aplicació de Realitat Augmentada i ha estat una experiència fascinant, com de ciència ficció.
S’ha de dir que l’experiment ha estat una mica forçat perquè encara tinc problemes per connectar la meva webcam en línia, per això vaig instal·lar al meu equip una demo comercial d’una coneguda marca de cotxes. Per raons òbvies m’ha estat impossible amagar la marca a l’hora de capturar la pantalla… espero que la casa no munti en còlera (més aviat hauria d’estat agraïda per la promo que els faig).
Com podreu observar, el resultat és impressionant. N’hi ha prou a mostrar el codi a la webcam perquè l’aplicació el decodifiqui i us mostri a la pantalla un món de recursos. Treballar amb RA permetrà tot allò que us pugueu imaginar. Serà interessant no perdre la pista a aquesta tecnologia i les seves implementacions en el món de l’escola. L’enriquiment que pot aportar als processos d’ensenyament i aprenentatge pot ser molt interessant (sempre i quan siguem capaços d’anar adequant també noves metodologies).
Ens llegim!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s