Podcast de contes infantils (sessió_02)

El nostre podcast ja està en marxa! La primera sessió va anar força bé, potser una mica justos de temps però el primer contacte ha estat molt engrescador, tant pels alumnes com pels nens. Com que aquest projecte el realitzem dins de l’hora de DESCOBERTA (és una matèria complementària), entre una sessió i la següent passa una setmana sencera.
Això ha servit per calibrar en certa mesura la permeabilitat que els nens i nenes han tingut vers la iniciativa. Ara no valorarem el projecte en si, necessitem més perspectiva i experiència, però la primera impressió és que el tema pinta bé. Pinta bé perquè els nens s’han passat tota la setmana transmetent dubtes, intentant instal·lar el programa a casa o preguntant per què no feien correctament la còpia a l’USB. El més interessant és que de manera espontània s’ha creat un petit corrent d’ajuda entre ells a través dels comentaris del bloc i a classe. Valdrà la pena valorar-ho amb deteniment més endavant, potser en clau connectivista… tant de bo aquesta dinàmica es consolidi!

sessió_02

La segona sessió ens servirà per començar-nos a endinsar en algunes de les possibilitats que ens ofereix Audacity. Per fer-ho tractarem els següents continguts:

  1. obrir arxius d’àudio des d’Audacity.
  2. importar arxius d’àudio a Audacity.
  3. eines bàsiques d’edició (selecció, retallar, silenciar i desplaçar).

A sota trobareu la programació d’aquesta sessió i els dos videotutorials que s’han preparat per la mateixa. Sou lliures d’emprar-la, modificar-la i enriquir-la.Totes les activitats estan sota una llicència de Creative Commons Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 Unported.

RECURSOS – sessió_02Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s