Crear una agenda escolar amb Google calendar

Google calendarHola a tothom!
Fa uns dies vaig tenir la gran sort de participar com a formador en unes jornades organitzades per la Fundació TRAMS sobre GoogleDocs, dirigides a mestres de diferents etapes (agraïment particular a la gent de l’escola Betània-Patmos pel bon tracte que ens van dispensar!). A part de gaudir d’aquesta magnífica experiència, em vaig endur la sensació que quan vols ensenyar alguna cosa sempre tens la certesa que hi ha coses que queden al tinter.
Per això em vaig posar deures: en uns dies havia de tenir enllestit algun tutorial sobre la creació i incrustació de calendaris de Google en format agenda. Aquesta és una activitat que durant tot l’any hem anat duent a terme amb els nostres alumnes i la valoració per part de tots és molt bona. Així doncs, us ho recomanem si teniu blog de classe i ganes de construir-lo col·laborativament entre tota la classe.
Per això deixo aquí el primer tutorial sobre aquest tema: com crear una agenda escolar amb Google calendar. Sóc conscient que a la Xarxa hi ha infinitat de tutorials que parlen d’això (no hem inventat la pòlvora!). Precisament aquest fet ha suposat un petit repte: oferir un tutorial visualment atractiu i pedagògicament ordenat… defecte professional!

Ens llegim!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s