PRÀCTICA: Finalització del prototipat gràfic multiplataforma [Disseny d’Interfícies Multimèdia]

evolució

Quan es treballa en el disseny d’un projecte de responsive web design, el format dels diferents dispositius de sortida pot comportar variacions gràfiques, que tinguin com a objectiu que el contingut de les diferents pàgines es pugui veure bé, que tot el text sigui llegible, i que els elements interactius tinguin la mida suficient com per ser seleccionats amb facilitat.
Cal tenir en compte, però, que un projecte de responsive web design ha de resultar coherent tot i les variacions comportades per la visualització en els diferents dispositius. És a dir, l’usuari ha d’obtenir una experiència visual i d’ús semblant, sigui quin sigui el dispositiu des del que visualitzi el web.
Aquesta Pràctica consisteix en optimitzar i completar, a partir dels comentaris del consultor i de la reflexió personal per part de l’estudiant, el prototip gràfic iniciat en la PAC3, tant per web com per a mòbil, i en reflexionar sobre el procés dut a terme.

El lliurament de la Pràctica consisteix en dues parts:

  • el disseny gràfic de totes les pàgines incloses en els protips funcionals (wireframes) per a escriptori i per a smartphone.
  • l’argumentació que exposi quin ha estat el procés de disseny i que justifiqui les decisions preses per a la gràfica. Aquest document ha d’incloure els següents continguts: criteris d’optimització, procés d’optimització i finalització dels prototips i millores de futur

Data: curs 2013-2014 [1r semestre]

A tenir en compte: és interessant llegir els continguts* del blog de l’assignatura referits a:

  • gèneres
  • entorns
  • disseny centrat en l’usuari
  • usabilitat

Si el consultor/a ho suggereix, és altament recomanable compartir al fòrum de l’assignatura els wireframes que es van dissenyant. Aquesta dinàmica permet afinar els dissenys propis i ajuda a desenvolupar col·lectivament els projectes amb la resta de companys d’aula.

*No és requerida la lectura de tots els blocs d’aquests continguts. Els consultors faciliten la relació d’apartats que són necessaris pel desenvolupament de la PAC.

Dificultat: mitjana/alta

Durada: 10/12 hores aproximadament.

Valoració: A


DOCUMENTS ADJUNTS

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s