PAC1: l’avantsala dels mitjans interactius [Mitjans Interactius]

evolució

L’objectiu d’aquesta PAC és aprofundir en els conceptes més importants de la transició cap a la societat de la informació. Construir un article fonamentat en conceptes i relacionar-los entre sí, per a comprendre i analitzar el context previ a l’aparició dels mitjans digitals. Alhora es treballa la relació que existeix entre un fet històric important i el seu context històric i social. Conceptualitzar, per a problematitzar per a poder argumentar.

Per fer-ho caldrà escollir tres conceptes d’una llista proposada i plantejar una reflexió sobre la seva importància i significació per al naixement dels mitjans de comunicació de massa i la consolidació de la societat de la informació.
L’objectiu és redactar un article de 5 – 6 pàgines on es reflecteixi la importància del context per a la comprensió dels Mitjans Interactius i les condicions que possibilitaren la seva aparició. Cerqueu referències externes que permetin sustentar les opinions presentades i donin més solidesa al article presentat.

Data: any 2014 [1r semestre]

A tenir en compte: és interessant tenir clars els conceptes fonamentals relacionats amb l’arquitectura d’un lloc web:

  • és recomanable fer valoracions personals raonades que expressin allò que es considera més o menys important per a l’inici de la revolució digital. La idea de la pràctica és que l’article resultant sigui una reflexió personal sobre la significació dels conceptes escollits per a l’evolució dels mitjans i el canvi de paradigma.
  • cal tenir especial cura a l’hora de citar les fonts.
  • és aconsellable tenir presents conceptes i autors treballats a l’assignatura de Fonaments dels Nous Mitjans, com ara Manovich.

Dificultat: mitjana

Durada: 7/8 hores aproximadament.

Valoració: A


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s