PAC2: Entorns digitals i mitjans interactius [Mitjans Interactius]

evolució

Cal escollir tres plataformes interactives: aplicacions de mòbil, pàgines web, gadgets, software, xarxes socials, caixers automàtics, rentadores, rellotges,… i reflexionar críticament sobre l’adequació d’aquestes plataformes al tercer entorn i com això condiciona la seva constitució, objectius i èxit. Cal prendre com a referència, per a analitzar i criticar les plataformes escollides, l’esquema què defineix Echeverría amb la llista de característiques sobre el tercer entorn.

La PAC consta de dues parts:

  • PART 1: anàlisi fonamentada de les tres plataformes escollides: descripció, fortaleses i febleses, adequació a E3
  • PART 2: La PRÀCTICA de l’assignatura planteja la creació del prototip i la justificació teòrica d’una nova plataforma interactiva, o la millora substancial d’alguna de les plataformes existents. Com a primer pas per a la realització del projecte del curs, caldrà definir la idea central sobre la que es vol treballar. És el moment de definir en quin dels múltiples àmbits de la multimèdia volem encabir la nostra proposta i quins són els eixos principals que l’han de definir.

Data: any 2014 [1r semestre]

A tenir en compte: és interessant fer un plantejament reflexiu del projecte que es vol presentar a la segona part, ja que aquest serà el que donarà continuïtat a la resta de PAC’s i a la PRÀCTICA de l’assignatura

Dificultat: mitjana

Durada: 8/10 hores aproximadament.

Valoració: A


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s