PRA2: Gestió de reserves [Programació Web Avançada]

evolució

ASP.NET – AjaxControlToolkit – SQLServerCE

L’objectiu de la Pràctica és desenvolupar una aplicació web on es podran registrar les reserves d’un restaurant. Amb aquesta aplicació es podran donar d’alta, de baixa i fer modificacions de les reserves. A més, els empleats del restaurant disposaran de pàgines per visualitzar les reserves i així planificar el menjador amb anterioritat.

L’aplicació desposa de quatre pagines:

  • Llistat de reserves: mostra totes les reserves registrades a la BD. L’actualització de la pàgina després de qualsevol eliminació de registre es farà mitjançant el control UpdatePanel.
  • Formulari de reserva: estableix el formulari de càrrega de registre a la BD. Requereix validació de camps mitjançant els controls d’ASP.NET.
  • Formulari de modificació: mostra les dades d’un registre en un formulari de modificación. Requereix validació de camps mitjançant els controls d’ASP.NET.
  • Llistat de reserva 24 hores: mostra totes les reserves previstes per les properes 24 hores.

Data: any 2014 [1r semestre]

A tenir en compte: Per fer un bon plantejament de l’aplicació i uns correcta implementació serà intéressant tenir presents les considerations fetes en la PAC3 de l’assignatura, on es posa en antecedents sobre les dificultats que comporta introduir-se en ASP.NET des de zero, atès que es treballa sobre el framework propi de Microsoft i es desenvolupa mitjançant C#.
És molt recomanable, en la mesura del possible, encarar la tasca des del primer moment i remetre al fòrum tots els dubtes que sorgeixin, ja que deixar-ho per dates properes a l’entrega pot penalitzar molt.

Dificultat: alta.

Durada: 12/15 hores aproximadament.

Valoració: B


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s