PAC4: casos amb desplaçament temporal i desplaçament espacial [Composició Digital]

evolució

Es planteja la realització de la PAC en base als casos de composició digital publicats a l’aula. La idea central és la de treballar amb dos clips que permetin fer quelcom semblant als procediments plantejats ens els primers d’aquests casos: Caso con Desplazamiento temporal* y Caso con Desplazamiento espacial*.
* Aquests clips pertanyen al conjunt de casos de composició digital i són publicats pel consultor com a part del temari de l’assignatura.

Exercici 1: cas amb desplaçament temporal
Partint del clip facilitat cal aconseguir que el personatge de negre entri en quadre immediatament després de que surti la segona dona pel mateix marge dret de la imatge. La durada total del resultat de l’exercici serà d’aproximadament 4,5 segons. La relació d’aspecte, tamany, resolució i moviment de càmera del resultat seran els mateixos que els del clip original.

Exercici 2: cas amb desplaçament espacial
Partint del clip facilitat cal aconseguir que desaparegui el cavall de l’escena. La durada total, relació d’aspecte, tamany i resolució del resultat seran els mateixos que els del clip original.

Data: any 2014 [1r semestre]

A tenir en compte: a part dels aspectes mencionats en la PAC anterior, cal tenir present que la resolució d’ambdòs casos no és complicada a nivell conceptual, però requereix invertir un nombre considerable d’hores si es vol oferir un resultat amb bones prestacions. El cas de desplaçament temporal és que reclama més atenció dels dos, ja que, entre altres, requereix aplicar la tècnica de rotoscòpia frame a frame.

Dificultat: mitjana/alta

Durada: 10/12 hores aproximadament.

Valoració: A


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s