PRÀCTICA (i III): Projecte de composició digital [Composició Digital]

evolució

Es planteja la realització d’una pràctica que es divideix en tres parts. El plantejament genèric és que cal suposar un encàrrec fet per un client per a desenvolupar un projecte de composició digital.
Queda totalment lliure, per part de l’estudiant, triar l’àmbit i producte que serà objecte de la Pràctica. El consultor de l’assignatura adoptarà el paper de client. Del comentari i el diàleg del que es presenti en cada un dels casos en sorgirà un feedback que ajudarà a aprofundir al màxim en l’exercici.

Tercera entrega: PROPOSTA AUDIOVISUAL DEFINITIVA
En base als comentaris de les entregues anteriors de la Pràctica es desenvoluparà la proposta audiovisual definitiva en forma de composició, tot utilitzant procediments diversos tractats al llarg de l’assignatura. La resolució, tamany i durada del/s arxiu/s de vídeo vindran determinats pel canal escollit de promoció del producte (TV, internet, cinema, etc.).
Si es tracta d’una campanya per a TV es poden proposar un, dos o tres spots, les durades més usuals son 30, 20, 20 i 5 segons. D’altra banda, un video musical durarà el que duri el tema musical sobre el que es treballa, variant entre 1 i 2 mins.
Així doncs, es marca una durada mínima total de 30 segons. Això suposa que no es considerarà vàlid només un spot de TV de 5 segons, ni un de 10, però si, per exemple, un de 20 segons més una versió de 10 segons o una sola proposta de 30 segons. mínim. S’hi ha d’incorporar àudio (música, locuió, efectes, etc.). S’entregarà també un arxiu de text amb unes conclusions. El document no serà inferior a una ni superior a dues pàgines.

Data: any 2014 [1r semestre]

A tenir en compte: la tercera entrega suposa la posada en pràctica de tots els elements pràctics treballats durant el semestre. Cal tenir present que la seva finalitat última és la de trasmetre un missatge, fet que obliga a tenir especial cura amb el tractament de la imatge i la metàfora, així com de la sincronització amb l’àudio, que exerceix les funcions d’estructuració temporal.

Dificultat: mitjana/alta

Durada: 10/12 hores aproximadament.

Valoració: A


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s