PRÀCTICA (II): Projecte de composició digital [Composició Digital]

evolució

Es planteja la realització d’una pràctica que es divideix en tres parts. El plantejament genèric és que cal suposar un encàrrec fet per un client per a desenvolupar un projecte de composició digital.
Queda totalment lliure, per part de l’estudiant, triar l’àmbit i producte que serà objecte de la Pràctica. El consultor de l’assignatura adoptarà el paper de client. Del comentari i el diàleg del que es presenti en cada un dels casos en sorgirà un feedback que ajudarà a aprofundir al màxim en l’exercici.

Segona entrega: MAQUETA
És el clip (o clips, si es decideix oferir unes quantes possibilitats) de vídeo que segueix/en al “Briefing”, posant en pràctica els aspectes teòrics exposats en aquell. Serà/n una primera base del producte final.
Cal utilitzar la composició en aquest/s clip/s de vídeo i es farà d’una forma molt descriptiva. Així es justificarà el “Briefing” en base a la congelació d’imatges, incloent comentaris escrits en pantalla i fent servir elements gràfics (com per exemple fletxes, encerclats, etc.). Aquesta presentació ha de ser una posada en pràctica dels conceptes descrits anteriorment en el “Briefing”, de la forma més entenedora possible.
La resolució i tamany del/s arxiu/s de vídeo vindràn determinats pel canal escollit de promoció del producte (TV, internet, cinema, etc.) i la durada serà la necessaria per entendre la justificació del “Briefing”. És opcional la incorporació d’audio al/s clip/s. S’entregarà també una descripció de com es desenvoluparà el projecte acabat, proposta audiovisual definitiva.

Data: any 2014 [1r semestre]

A tenir en compte: la segona entrega requereix la planificació i creació d’un clip descriptiu que reculli els aspectes més rellevants del projecte final. La seva implementació hauria de suposar una millora de les tècniques narratives compositives emprades a la PAC2. La dificultat de l’entrega rau en la capacitat de crear un discurs descriptiu i anticipador mitjançant el conceptes compositius treballats.

Dificultat: mitjana/alta

Durada: 10/12 hores aproximadament.

Valoració: A


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s