Grau en Multimèdia

evolució

Ja fa un parell d’anys que vaig formalitzar la primera matrícula del Grau en Multimèdia que imparteix la UOC. El temps passa ràpid i fa uns dies ja vaig poder tirar endavant amb la cinquena. Val a dir que malgrat les hores que reclama una modalitat com aquesta estic altament satisfet d’haver optat per fer-ho. Conjugar treball, família i estudi de vegades no és senzill i en aquestes coses ja se sap que moltes vegades dos més dos no són quatre.
Tot i així, el ventall de coneixements que vaig adquirint reverteixen directament en la meva tasca com a mestre i educador. Són molts els conceptes tant teòrics com pràctics que en major o menor mesura puc anar aplicant al dia a dia. A més, estar a la UOC permet interactuar amb gent de diverses procedències professionals i permat alhora conéixer altres iniciatives i maneres de fer. Entre les moltes que he pogut copsar m’ha resultat molt atractiva una de les moltes que proposa en Jordi Llonch, company dels estudis de Multimèdia. Idea seva va ser fer al seu blog (elmeuordinador) petites ressenyes sobre cadascuna de les matèries que va treballant per poder ser d’utilitat a altres alumnes que anem al darrere.
No és la meva intenció pretendre fer el mateix, ja que seria treball en va. Sí que trobo molt interessant, però, la possibilitat de fer públiques un cop corregides les pràctiques que anem fent sobre les matèries treballades. En un món en què la tecnologia ens permet construir coneixement de manera col·lectiva és una iniciativa més que val la pena aprofitar.
Comença doncs amb aquest post una sèrie d’articles on s’aniran oferint pràctiques ja completades del Grau en Multimèdia amb la intenció de ser d’ajuda i utilitat per tots aquells companys i companyes que ho necessitin. Per cert, no us estigueu de passar pel blog d’en Jordi Llonch, no té desperdici!
Seguim!

evolució

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s